Startpagina > LIBIS Seminar

LIBIS Seminars

LIBIS organiseert regelmatig LIBIS Seminars, deze zijn meestal gratis.  Het is de ideale gelegenheid om up-to-date te blijven in uw vakgebied en mensen te ontmoeten met dezelfde interesses.  Wenst u op de hoogte te blijven van de seminaries/lezingen die wij organiseren?  Schrijf u in op into-info@libis.be 

  

Overzicht seminaries

Misschien kon u niet aanwezig zijn, maar interesseert dit onderwerp u toch?  In de mate van het mogelijke vindt u hieronder eveneens de presentaties van de sprekers terug. 

 

22.10.2015: Duraark Project - Michelle Lindlar  (Niet doorgegaan wegens ziekte)

25.11.2014 : Preservation Policy resultaten in het Europese project SCAPE met Barbara Sierman. Meer info vindt u op de LIBIS blog of download de presentatie.

 

19.12.2013: Investigating reference rot in web-based scholarly communication with Herbert Van de Sompel. Meer informatie vindt u op de LIBIS-blog of download de presentatie van Herbert Van de Sompel

 

17.10.2013: Europeana Impact and Ecosystem with Jill Cousins.  Seminar on Euopreana's strategy 2015-2020 and the futur on digital service platforms.  Meer informatie vind u op de LIBIS-blog of download de presentatie van Jill Cousins.

 

 

 

           Logo LIBISplus               

Investigating Reference Rot in
 Web-BasedScholarly Communication